vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek ne živi samo od kruha. Mnogi više od hrane vole samopoštovanje."
- Mahatma Gandhi
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
Nove medalje za Gimnastički klub „Marijan Zadravec Macan“ Nove medalje za Gimnastički klub „Marijan Zadravec Macan“

5. svibnja 2022. - S natjecanja 1. kola kvalifikacija regije Sjever za Kup i Prvenstvo Hrvatske u slobodnom i obaveznom programu, koje je u subotu 30. travnja održano u SGC Aton u Nedelišću, Gimnastički klub “Marijan Zadravec Macan”  vratio se sa sedam pojedinačnih i ekipnih medalja. U konkurenciji  11 gimnastičkih klubova iz gradova regije Sjever (Zagreb, Samobor, Dubrava, Sisak, Čakovec, Varaždin i Bjelovar) s prijavljenih više od 260 natjecatelja u svim kategorijama, Macanove gimnastičarke i gimnastičari su još jednom dokazali da se u Macanovom domu, gdje predano treniraju, gimnastika zaista diše i živi. Iz čakovečkog gimnastičkog kluba čestitke su uputili svim svojim natjecateljima, ali i trenerima  Mariji Zadravec i Matiji Novaku. Gimnastičari Macana nemaju puno vremena za uživanju u lovorikama jer ih već ove subote, 7. svibnja očekuje nastup u njihovoj dvorani Macanovog doma kada će biti održan još jedan „Macan kup“. 

Ekipno 1. mjesto osvojili su KADETI u sastavu Ilija Horvat, Alex Hrešč, Ervin Žižek, Rafael Zember, Natan Gašpar, Roko Juričan i Jan Brzuhalski.

Ekipno 1. mjesto osvojili su i MLAĐI JUNIORI u sastavu Dominik Vidović, Erik Trajbar i Dario Radek, pri čemu je Dominik Vidović osvojio i pojedinačno 2. mjesto, a Erik Trajbar pojedinačno 3. mjesto.

Ekipno 3. mjesto osvojile su JUNIORKE u sastavu Tena Župančić, Ena Škoda i Ella Strahija.

U obaveznom programu  MLAĐE SENIORKE pojedinačno 2. mjesto osvojila je Leona Radek, a u obaveznom programu KADETKINJE pojedinačno 3. mjesto osvojila je Ema Radek.

Na natjecanju su sudjelovali i suci gimnastičkog kluba Damir Fotak kao glavni sudac regije sjever te Domagoj Dominić i Antonio Vuk.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika