vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sreću nam ne donosi ono što vidimo i dodirujemo ni ono što drugi rade za nas, nego ono što mislimo da možemo osjetiti i učiniti, najprije za drugoga, a onda za sebe same."
- Helen Keller
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    2. srpnja 2022.    
Održano zajedničko vježbanje djece i roditelja Održano zajedničko vježbanje djece i roditelja "Mama, tata, vježbamo zajedno!"

23. travnja 2022. – U tjednu nakon Uskrsa Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan organizirao je zanimljivo zajedničko druženje za cijele obitelji. Naime, djeci su se na njihovim redovnim treninzima u Macanovom domu u vježbanju pridružili njihovi roditelji. Tako je na četiri redovna treninga predškolaraca u isto toliko dana, zajedničkom vježbanju prisustvovalo 200-ak mališana i odraslih. Nakon dugih restrikcija, bilo je to pravo osvježenje, i za djecu i za roditelje, da u fizičkoj aktivnosti koja je djeci bliska provedu zajedničko vrijeme. Pri tome su vješti treneri “Macana” angažirali djecu kao svoje pomoćne trenere pa su djevojčice i dječaci roditeljima demonstrirali različite gimnastičke elemente, upoznali ih s gimnastičkim poligonima kojima se koriste te ih naučili razne dječje sportske igre koje na treningu donose naviše radosti. Uz puno smijeha i dobro raspoloženje, svima su na kraju podijeljeni štambilji kao dokaz sportskog zalaganja, a s velikim su uzbuđenjem primljene i najave novih aktivnosti koje klub priprema za ljeto: organizirani odlazak u Familypark u Austriju, natjecanje malih gimnastičara “Macan kup” te novi verificirani program sportskih kampova za predškolarce “Mini sportsko ljeto”. Iz najtrofejnijeg čakovečkog kluba poručuju kako to nije sve, a više informacija o novim, uzbudljivim i zanimljivim programima za sve uzraste koji kreću kroz ljeto objavit će uskoro.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika