vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ne možeš birati kako ćeš i kad umrijeti. Jedino možeš izabrati kako ćeš živjeti u ovom trenutku."
- Joan Baez
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    2. srpnja 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 21. ožujka 2022. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 21. ožujka 2022.

21. ožujka 2022. - Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR testiranjem nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 u Međimurskoj županiji. Tijekom vikenda brzim antigenskim testom testirano je 35 osoba, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza, što je 5,7% od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 33 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 425. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 20 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novo hospitaliziranih niti otpuštenih osoba, 1 osoba je na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika