vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Veliki umjetnik nikada ne vidi stvari onakvima kakve jesu. Kad bi vidio takvima, više ne bi bio umjetnik."
- Oscar Wilde
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    2. srpnja 2022.    
Izložba dječjih likovnih i istraživačkih radova  nastalih uz izložbu „Tibeti u Međimurju i Podravini“ Izložba dječjih likovnih i istraživačkih radova nastalih uz izložbu „Tibeti u Međimurju i Podravini“

14. ožujka 2022. – Uz otvorenje izložbe „Tibeti u Međimurju i Podravini“ Muzej je objavio likovni i istraživački natječaj na kojem su mogla sudjelovati djeca i učenici u dobi od 6 do 18 godina (djeca/učenici s posebnim potrebama mogli su sudjelovati bez obzira na dob). Propisana tehnika likovnoga rada bio je kolaž (kombinacija različitih materijala), a maksimalan format 2D rada bio je 70 x 50 cm.

Za istraživački dio natječaja sudionici su trebali izraditi prezentaciju u pdf-formatu do 10 MB prema zadanim uputama (što je tibet; podrijetlo riječi tibet; simbolika tibeta; motivi na tibetima; značenje boja na tibetima; fotografija tibeta; zaključak). Broj radova iz ustanova nije bio ograničen, a jedan autor mogao je poslati samo jedan rad.

Primili smo 71 likovni i 22 istraživačka rada. Povjerenstvo je imalo iznimno težak zadatak u odabiru najboljih radova jer svaki je rad doista poseban. Kategorije nagrađenih podijeljene su na vrtić, osnovnu školu, srednju školu, rad skupine i istraživačke radove.

Svi će radovi biti izloženi u Multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja, a na facebook stranici Muzeja Međimurja Čakovec bit će virtualna izložba svih radova. Na otvorenju izložbe u petak 18.3.2022. podijelit ćemo nagrade prvim trima plasiranima iz svih kategorija. Svim dragim sudionicima natječaja, autorima i mentorima, čestitamo na prelijepim radovima!

Mjesto održavanja: Multimedijalna dvorana Riznice Međimurja

Trajanje izložbe: 18.3. – 8. 4. 2022.

Otvorenje: petak, 18.3.2022. u 18,00 h

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika