vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dati dio sebe, dati ga drugom, ljudski je i nježno i nikad nam ne uzima onoliko koliko nam vraća."
- Thomas More
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    9. kolovoza 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 13. ožujka 2022. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 13. ožujka 2022.

13. ožujka 2022. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 121 uzorak, od čega je evidentirano 40 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 u Međimurskoj županiji, što je 33% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 8 pozitivnih pacijenata na SARS-CoV-2.

U protekla 24 sata oporavilo se 70 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 320. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 118 311 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 25 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 2 osobe, nema otpuštenih osoba, 1 pacijent je na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika