vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Riječima ´ja to ne mogu´ nitko nikada nije postigao ništa; ´pokušat ću´ stvara čuda."
- George P. Burnham
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    9. kolovoza 2022.    
ANA DOBŠA I KARLO BOGDAN NA POSTOLJU ANA DOBŠA I KARLO BOGDAN NA POSTOLJU

6. veljače 2022. – U organizaciji  HAAK Mladost iz Zagreba u atletskoj dvorani Paviljona 1 Zagrebačkog velesajma održano je Pojedinačno dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore. Na ovom natjecanju sudjelovali su i najbolji međimurski atletičari iz AK Međimurje i AK Mursko Središće a osvojene su jedna zlatna i jedna brončana medalja. Prošlotjedni odličan nastup na natjecanju mlađih seniorki, kada je u utrci na 800 m osvojila srebrnu medalju, Ana Dobša (AK Međimurje) je u juniorskoj konkurenciji pretvorila u medalju zlatnog sjaja! Utrka neće biti upamćena po istrčanom rezultatu od 2:15,40, jer se radilo o taktičkom nadmetanju s ciljem osvajanja titule najbolje juniorke Hrvatske na 800 m, već po tome što je Ana cijelo vrijeme kontrolirala utrku i u odličnom finišu bila neuhvatljiva za suparnice. 

Drugu medalju za Međimurce osvojio je Karlo Bogdan, član AK Mursko Središće, koji je sa izvrsnih 7,07 na 60 m u konkurenciji juniora osvojio 3. mjesto i brončanu medalju. 

 

Od ostalih sudionika treba spomenuti 5. mjesto mlade Nevie Fotak (AK Međimurje) koja se uspješno nosila sa mnogo starijim suparnicama i skočila u dalj 5,37 m, sestre Tenu i Leu Marodi (M.Središće) koje su na 800 m osvojile 5. i 6. mjesto, Ninu Blažića (Međimurje) šestoplasiranog na 400 m i  Marlenu Babić (Međimurje) koja je osvojila 7. mjesto u troskoku.

Idući vikend održava se pojedinačno dvoransko prvenstvo Hrvatske za kadetkinje i kadete te mlađe kadetkinje i kadete a najbolje međimurske atletičare u toj konkurenciji predvodit će Nevia Fotak koja će tamo biti najozbiljniji kandidat za osvajanje odličja.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika