vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Poput nekog starog kopača zlata moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićišnih komadića zlata."
- Dorothy Bryant
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
SPORTSKI ADVENT U ČAKOVCU - Orijentacijsko kretanje sa zadacima i nordijsko hodanje SPORTSKI ADVENT U ČAKOVCU - Orijentacijsko kretanje sa zadacima i nordijsko hodanje

09. prosinca 2021. – Draga djeco, poštovani roditelji, djedovi i bake, umirovljenici, dragi sugrađani,

provedite sportsko-rekreativno subotnje prijepodne sa svojim najmilijima u sklopu Sportskog Adventa u Čakovcu. Zajednica sportskih udruga Čakovca zajedno sa svojim partnerima Gimnastičkim klubom Marijan Zadravec Macan, Međimurskim savezom sportske rekreacije „Sport za sve“ i Međimurskim veleučilištem ove su subote, 11. prosinca za vas pripremili zanimljiv program. 

U 10 sati sudjelujte u Orijentacijskom kretanju sa zadacima. Na šest punktova u Perivoju Zrinski i u gradskom središtu od 10 do 11 sati čekat će vas treneri GK Marijan Zadravec Macan i volonteri MEV-a. Na početnom punktu kod Doma sindikata moći ćete podići blok za pečatiranje i kartu na kojoj će biti ucrtani svi punktovi i. Na svakom punktu mališanu i njihovim roditeljima treneri  će staviti pečat na blok. Nakon što dobe pečat treneri će im dati jednostavni zadatak (napraviti 10 čučnjeva, skakanje po jednoj nozi ili slično) kojeg moraju ispuniti do sljedećeg punkta. Karticu sa svih šest pečata sudionici Orijentacijskog kretanja na punktu kod Doma sindikata mijenjaju za bon na temelju kojeg mališani imaju pravo na čaj, a njihovi roditelji i staratelji na kuhano vino.

U 11 sati  na Franjevačkom trgu će započeti program nordijskog hodanja. Licencirane trenerice Tanja Mesarić Novak i Lana Križarić će nakon početnog zagrijavanja sve sudionike hodanja sa štapovima provesti kružnom stazom kroz grad, Perivoj Zrinski i obližnje ulice te opet na Franjevački trg gdje će sudionici dobiti bonove koje će moći zamijeniti za topli napitak.

Za sudjelovanje trebate imati dobru volju, blagdansko raspoloženje i topliju odjeću. Vidimo se.

Poručuju iz Zajednice sportskih udruga Čakovca.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika