vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dio smo istog svijeta i ono što donosi dobro jednome donosi dobro i drugom."
- William Godwin
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
SURADNJA HTV-a, CROATIA ROCORDS-a  I MEĐIMURSKOG FESTIVALA SE NASTAVLJA! SURADNJA HTV-a, CROATIA ROCORDS-a I MEĐIMURSKOG FESTIVALA SE NASTAVLJA!

14. studenoga 2021. – Punih 19 godina Međimurski festival „Ljubo Kuntarić“ promovira kulturno-glazbeno  nasljeđe kraja između dvije najsjevernije rijeke u Hrvatskoj. Ujedno, svojim postojanjem, doprinosi pop i zabavnoj glazbi u našoj zemlji, ali i van granica lijepe naše. Naime, sve ove godine prezentira se kao međunarodni festival na kojem su nastupali najpoznatiji  domaći izvođači i autori iz niza susjednih zemalja.

Festival ponosno nosi ime velikog međimurskog glazbenika Ljube Kuntarića i na taj način podsjeća na sve ono dobro što je dao hrvatskoj glazbenoj sceni.

Prepoznala je to i HRT koja već niz godinama prati i emitira na malim ekranima popularni  MEF,  čija izdanja i produkcijska razina nose visoku profesionalnu razinu. Tako će biti i ove godine, 27. studenog iz dvorane Srednje škole Čakovec.

U projekt festivala uključila se i kuća Croatia Records  koja izdaje novi festivalski kompilacijski album, ali i najavama putem CMC televizije. Promocija Međimurja i Grada Čakovca putem festivala tako dolazi do punog izražaja i teško ju je valorizirati financijskom protuvrijednosti.

Pripremamo festival punom parom, trudimo se da ga osmislimo što kvalitetnije. Ove godine imali smo izuzetno veliki broj najava izvođača i autora koji su svo ovo vrijeme pandemije bili kreativni kod kuće, uz svoje gitare ili klavijature. Izuzetno sam sretan što nakon nekoliko godina mogu dati veći prostor međimurskim vokalima i autorima koji ove godine čine više od 50% festivalskih izvođača.

"Sve to govori u prilog kako kako domaći autori rade sve kvalitetnije, na što svi mi koji se bavimo glazbom možemo biti ponosni" – rekao je DARKO GOLUBIĆ umjetnički ravnatelj Međimurskog festivala.

Zbor epidemioloških mjera ulaznice neće biti u slobodnoj prodaji, a svi posjetitelji imat će pozivnice, uz predočenje covid potvrda ili negativnih testova.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika