vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Danas živi najbolje što možeš, ponašaj se i misli najbolje što možeš, jer danas je priprema za sutra i za svaki dan poslije."
- Harriet Martineau
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 08. listopada 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 08. listopada 2021.

8. listopada 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 177 uzoraka, od čega je evidentirano 36 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 20,33% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem evidentiran je 1 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus.

U protekla 24 sata oporavilo se 25 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 223. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 70 310 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 28 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 4 osobe, otpuštena je 1 osoba, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika