vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek je neznatno biće kad radi sam i za sebe, no kad oglašava zakone ljubavi i pravde, nalik je Bogu."
- Ralph Waldo Emerson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 06. listopada 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 06. listopada 2021.

6. listopada 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 284 uzorka, od čega su evidentirana 52 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 18,3% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 25 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 209. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 69 950 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 25 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, otpušten je 1 pacijent, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji, a preminule su dvije ženske osobe stare 88 godina s brojnim pridruženim bolestima.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika