vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti."
- Henry James
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 01. listopada 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 01. listopada 2021.

01. listopada 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 144 uzoraka, od čega je evidentirano 28 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 19,44% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljena su 2 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavila se 21 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 206. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 69 182 uzorka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 23 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 2 osobe, nema otpuštenih pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika