vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Svi mi živiom pod istim nebom, ali nemamo isti horizont."
- Konrad Adenauer
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    22. svibnja 2022.    
OTKAZANO - Stand up komedija Željo Pervan Izlazak iz ormara Čakovec 06.10. OTKAZANO - Stand up komedija Željo Pervan Izlazak iz ormara Čakovec 06.10.

29. rujan 2021. – Nakon dvije godine najpopularniji hrvatski komičar Željko Pervan dolazi u čakovečki Centar za kulturu s novom stand up komedijom „Izlazak iz ormara“.

Predstava je na rasporedu u srijedu, 06.listopada s početkom u 20.00. Prodaja ulaznica na blagajni Centra i na WEB stranici Centra. Za kupnja ulaznica nije potrebna Covid potvrda jer se prilikom prodaje ulaznica pridržavju sve propisane epidemiološke mjere. Valja napomenuti da je Željko Pervan s ovom predstavom prošle 2020.godine napunio dvije velike dvorane V.Lisinski i predstavu je  u Zagrebu vidjelo  više od 3500 posjetitelja.

Samo se smijte, meni je svejedno !

Bit će to 90 minuta smijeha do suza najpopularnijeg komičara u Hrvatskoj.

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

 Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Rijeku uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika