vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Kao mjera dobrog karaktera, nijedna vrijednost nije univerzalnije prihvaćena od pouzdanosti."
- Harry Emerson Fosdick
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 28. rujna 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 28. rujna 2021.

28. rujan 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 121 uzorak, od čega je evidentirano 25 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 20,66% pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija prijavljen je 1 pozitivan slučaj kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji, a na temelju kliničke slike SARS-CoV-2 virus dijagnosticiran je kod 1 osobe.

U protekla 24 sata oporavilo se 15 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 146. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 68 695 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 21 pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirane su 3 osobe, otpuštena je 1 osoba, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika