vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sreću nam ne donosi ono što vidimo i dodirujemo ni ono što drugi rade za nas, nego ono što mislimo da možemo osjetiti i učiniti, najprije za drugoga, a onda za sebe same."
- Helen Keller
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    27. rujna 2021.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 5. rujna 2021 Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 5. rujna 2021

5. rujna 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 88 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2, što je 2,2 % od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile  su se 4 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 43. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 273 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

Na današnji dan 7-dnevna incidencija u Međimurskoj županiji na testiranja PCR metodom iznosi 29 pozitivnih na 100 000 stanovnika, a 14-dnevna incidencija 66. U proteklih sedam dana PCR-om je testirano 465 osoba te je udio pozitivnih u broju testiranja 6,88%. Epidemiološke brojke u ovome tjednu bilježe pad u odnosu na prethodni tjedan.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika