vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ustrajnost je kad devetnaest puta doživite neuspjeh, a onda dvadeseti put uspijete."
- J. Andrews
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
Prirodoslovna radionica za djecu i KUD Podturen na Matulovom gruntu Prirodoslovna radionica za djecu i KUD Podturen na Matulovom gruntu

1. rujan 2021. – Peto jubilarno druženje posjetitelja i javnosti na Matulovom gruntu u Frkanovcu u nedjelju 12. rujna bit će organizirano uz dodatne programske sadržaje. Za razliku od ranijih Dana otvorenih vrata ovog puta Javna ustanova Međimurska priroda organizira radionicu za djecu uzrasta od 7 do 12 godina.

Poučno-zabavna radionica "Leptir se mota oko plota" u trajanju od dva sata počet će u 15 sati, a završiti u 17 sati. Cijena radionice je 50,00 kn po djetetu. Broj sudionika je ograničen, stoga se svim zainteresiranim preporučuje pravovremena prijava.

Kako prijaviti sudjelovanje na radionici?


Tko želi da njegovo dijete sudjeluje na radionici neka pošalje prijavu na adresu e-pošte: medjimurska.priroda@gmail.com

Međimurska priroda će se povratno javiti sa svim ostalim detaljima oko radionice. Kod prijave je potrebno navesti ime i prezime djeteta te godinu rođenja.

Besplatan razgled grunta i izrada kinča

 
Planirate samo razgledati grunt? Dođite u željenom terminu (pješke, biciklom, automobilom) i saznajte detalje o povijesti stare hiže, bivšim vlasnicima, tradicionalnom životu u međimurskom selu, ali i zanimljivosti iz života leptira plavaca. Svakog punog sata bit će kratki vođeni razgled hiže i grunta. Dakle, stručno vođenje kroz grunt kreće u 14, 15, 16 i 17 sati.

Javna ustanova Međimurska priroda koja upravlja gruntom ugostit će članice i članove KUD Podturen. Oni će prezentirati svoje vještine izrade kinča i način obrade lana u pređu. Zainteresirani će imati priliku okušati se u izradi kinča odnosno ukrasa od krep-papira.

Međimurska priroda u svojoj pozivnici ističe: - Vidimo se na Matulovom gruntu! Posljednji put ove godine na Danima otvorenih vrata.

Više o Matulovom gruntu saznajte na:
https://med-dvemi-vodami.info/sto-posjetiti/matulov-grunt/

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika