vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ljubav ne pokazujemo tako da ljubljenu osobu gledamo u oči, nego da zajedno s njom gledamo u istom smjeru."
- Antoine de Saint- Exupery
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 29. kolovoza 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za nedjelju, 29. kolovoza 2021.

29. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 95 uzoraka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.  U subotu je brzim antigenskim testovima testirano 309 osoba od čega su evidentirana 3 pozitivna nalaza. Sveukupno je na 404 testirane osobe evidentirano 9 pozitivnih nalaza što je 2,22% od broja testiranih .

U protekla 24 sata oporavilo se 10 osoba. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 51. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 65 804 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 3 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novih hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika