vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje."
- John M. Templeton
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 26. kolovoza 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 26. kolovoza 2021.

26. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 74 uzorka, od čega je evidentirano 9 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 12,16% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 3 osobe. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 55. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 65 583 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 2 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novih hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

Svi građani koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika