vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sreću nam ne donosi ono što vidimo i dodirujemo ni ono što drugi rade za nas, nego ono što mislimo da možemo osjetiti i učiniti, najprije za drugoga, a onda za sebe same."
- Helen Keller
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    20. siječnja 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 17. kolovoza 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 17. kolovoza 2021.

17. kolovoza 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađen je 81 uzorak, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,46% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 2 osobe. Ukupan broj aktivnih slučajeva u Međimurskoj županiji na današnji dan je 29. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 64 998 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata na SARS-CoV-2 virus, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika