vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Kad mislimo o okrutnosti, moramo se sjetiti gluposti, zavisti i frustracije iz kojih je niknula."
- Edith Sitwell
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
NAKON TENISA OSNOVNOŠKOLCI NA KAMPU IZ KOŠARKE NAKON TENISA OSNOVNOŠKOLCI NA KAMPU IZ KOŠARKE

9. kolovoza 2021. – Nakon što su prošlog tjedna čakovečki osnovnoškolci u prijepodnevnim satima sudjelovali na kampu iz tenisa, od ovog ponedjeljka poslijepodne u dvorani 1. osnovne škole moći će upoznati košarku. Naime, projekt Ljetnih sportskih kampova "Svaki tjedan sport jedan" nastavlja se kampom kojeg organizira Ženski košarkaški klub Radost. Iako je riječ o ženskom klubu, na kamp iz košarke mogu doći i dječaci.

Iz Zajednice sportskih udruga Čakovca, koja organizira kampove,  poručuju kako je za sada odaziv iznad očekivanja i na razini predcovid godina. Dokaz je to kažu, kvalitete programa, ali i želje djece da se druže sa svojim vršnjacima u fizičkoj aktivnosti. Osim što kampovi čakovečkim osnovnoškolcima omogućuju upoznavanje sa sportovima, sportskim klubovima su odličan poligon za prezentaciju svog rada i povećanja članstva. Kampove djeca s područja grada Čakovca plaćaju 100 kuna, a iz drugih dijelova Međimurja 150 kuna. Za to dobivaju mogućnost neograničenog broja dolazaka na sportske kampove, osvježenje i majicu.

Prijave se vrše na recepciji čakovečkih Gradskih bazena, a traju tijekom cijelog ljeta. Posebne nagrade osigurane su za najsportaše - one koji će imati najveći broj dolazaka na kampove. Pokrovitelj kampova, koji su zamišljeni da pruže školarcima kvalitetno, sportsko i sigurno provođenje ljetnih praznika pod stručnim nadzorom je Grad Čakovec, a kampove ove godine sufinancira Ministarstvo turizma i športa. Kamp iz košarke koje provodi Ženski košarkaški klub Radost održava se u dvorani 1.OŠ u Čakovcu od 18 do 20 sati.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika