vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sve svoje odluke donodimo u raspoloženju ili stanju duha koje će se sigurno promijeniti."
- Marcel Proust
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 13. srpnja 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 13. srpnja 2021.

13. srpnja 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 94 uzoraka, od čega su evidentirana 2  pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,12% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 5 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 15. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 63 087 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novih hospitaliziranih pacijenata, otpuštena su 2 pacijenta, nema pacijenata na respiraciji ni preminulih osoba.

Svi oni koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika