vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sreća je nusproizvod nastojanja da nekog drugog učinimo sretnim."
- Gretta Brooker Palmer
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
„Međimurje u pokretu“ – prvo od pet velikih masovnih događaja u Općini Nedelišće u okviru projekta Međimurje - Europska regija sporta 2022. „Međimurje u pokretu“ – prvo od pet velikih masovnih događaja u Općini Nedelišće u okviru projekta Međimurje - Europska regija sporta 2022.

25. lipnja 2021. – Međimurska županija nastavlja s aktivnostima vezanima uz projekt Međimurje - Europska regija sporta 2022. godine te će se u suradnji s Općinom Nedelišće organizirati pet velikih masovnih događaja pod nazivom „Međimurje u pokretu“ na kojima će klubovi i sportske udruge s područja Općine predstaviti svoje aktivnosti.

Prvo od pet velikih masovnih događaja održat će se u subotu, 26. lipnja 2021. godine od 9:00 do 12:00 sati na SRC Trate u Nedelišću. U 10:15 sati predviđena je kratka pauza za vrijeme koje će se sudionici priključiti zajedničkom vježbanju koje će predvoditi proslavljeni hrvatski olimpijac i ponajbolji hrvatski atletičar Branko Zorko, porijeklom Međimurac, a zajedničkom vježbanju priključit će se i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eudardo da Silva.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika