vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Malo je toga nemoguće kad je čovjek marljiv i umješan."
- Samuel Johnson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    9. kolovoza 2022.    
Nakon Svete Marije, u subotu se nastavlja akcija Nakon Svete Marije, u subotu se nastavlja akcija "Katruže za Katružu"

27. svibnja 2021. – Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti  ove  godine tradicionalno  organizira akciju  „Katruže za Katružu“  koja se održava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Akcija je započela u Svetoj Mariji  gdje su aktivistice Katruže  prodavale  katruže  u srijedu, 26. svibnja 2021. godine.  Prodajom zakladnih suvenira i katruža prikupljeno je 3.251,00 kuna. 

U subotu 29. svibnja  2021. godine Katruže će se prodavati:

  • u Čakovcu u vremenu od 9,00 do 11,30 sati na terasi  Gradske kavane Čakovec.   Uz  aktiviste „Katruže“, akciji  će se tradicionalno  priključiti  članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i  Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec.

 

  • u Prelogu od 8,00 do 11,00 sati ispred Privredne banke na tržnici  katruže će prodavati  članice udruge „Priločko srce“ Prelog

 

  • u Murskom Središću od 8,00 do 12,00 sati na tržnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središće

 

  • u Belici  će  akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od  7,30 do 10,30  ispred  prodavaonice METSS-a (Robna kuća)

 

  • u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od  8,00 do 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće

Iz Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ pozivaju sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone.  Katruže se mogu donijeti u subotu na štandove gdje se vrši prodaja, a u petak i u ured Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ u zgradi Međimurske županije (R. Boškovića 2, Čakovec) od 7,30  do 13,30 sati.

Pokažimo u subotu svoju humanost i pomognimo onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Neka u subotu cijelo Međimurje miriše na katruže.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika