vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek uvijek pronađe ono što traži. Dobor ili zlo, probleme ili rješenja."
- John M. Templeton
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
Košarkašice i košarkaši iz Čakovca plasirali se na državnu završnicu Košarkašice i košarkaši iz Čakovca plasirali se na državnu završnicu

16. svibnja 2021. – Kinder turnir  započeo je u 10 sati na Trgu Republike i okupio najbolje košarkašice i košarkaše Čakovca i županije. Više od 20 ekipa igralo je u 3 kategorije: djevojke 2005. i mlađe, dječaci 2005. i 2007 godište i mlađi.

Pobjednici turnira plasirali su se na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u  srpnju. Put u Split kod djevojaka osigurala je ekipa Vindi, dok su kod dječaka slavili Jing i Jang i KK CK.

Međimurska županija će u petak, 21. svibnja ugostiti i veliki Telemach Dan sporta u Prelogu, u sklopu kojeg će se djeca osnovnoškolske dobi natjecati se u graničaru i atletici.

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2021. godini održava se po 25. put i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Plazma Sportskih igara mladih su djeca osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice. Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da potpuno besplatno od ožujka do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Coca –Cola Cup u nogometu, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika). Igre se trenutno održavaju u 3 zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, s namjerom širenja u još veći broj zemalja. U proteklih 24 godine Plazma Sportske igre mladih okupile su više od  2 milijuna djece i mladih.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika