vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek se boji onoga što ne razumije."
- Anonimna
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Vrijedno sportsko novinarsko priznanje stiglo u Međimurje - Nikola Lukman proglašen najboljim sportskim novinarom u području lokalnog sporta za 2020. godinu Vrijedno sportsko novinarsko priznanje stiglo u Međimurje - Nikola Lukman proglašen najboljim sportskim novinarom u području lokalnog sporta za 2020. godinu

11. svibnja 2021. – Nikola Lukman proglašen najboljim sportskim novinarom u području lokalnog sporta za 2020. godinu po izboru Hrvatskog zbora sportskih novinara.
 
Tradicionalno na početku svake kalendarske godine, ali ove iznimno nešto kasnije zbog pandemije korona virusa, dodijeljene  su godišnje nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara. Među malobrojnim dobitnicima  koji se mogu ponositi posebnim priznanjem je i Nikola Lukman, glavni urednik Međimurske Sportske Mreže koji je dobio nagradu za najboljeg sportskog novinara u području lokalnog novinarstva.

“Nikola Lukman glavni je urednik, a ujedno i jedini novinar lokalnog sportskog portala Međimurska Sportska Mreža. U prošloj godini objavio je više od 2000 članaka. Ujedno je pokrenuo video serijal “Spominaje” u kojem je bio cilj upoznavanje čitatelja, u ovom slučaju gledatelja, s međimurskim sportašima koji za kruh zarađuju izvan matične županije. Lukman je objavio i serijal priča “Inspirativne priče međimurskih sportaša” u kojem su publici predstavljeni sportaši koji unatoč invaliditetu svladavaju sve prepreke. Preko portala i Facebook stranice organizirao je četiri humanitarne akcije pod nazivom “Međimurski sportaši daruju”, stoji u opisu Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Nikola Lukman osobno je preuzeo nagradu, a kratkom porukom obratio se uzvanicima: “Zahvaljujem se Hrvatskom zboru sportskih novinara na ovom priznanju. Za naše malo Međimurje ovo je velika nagrada. Moram napomenuti kako ovo nije samo moja osobno priznanje, već i nagrada od svih međimurskih sportašica i sportaša”.

Među nagrađenima bili su brojne poznate ličnosti kao što su Drago Ćosić, Robert Ferlin, Filip Zubčić te novinari Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, Sportskih novosti, Nove TV, HNTV-a…

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika