vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Danas živi najbolje što možeš, ponašaj se i misli najbolje što možeš, jer danas je priprema za sutra i za svaki dan poslije."
- Harriet Martineau
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 21. travnja 2021. Izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za srijedu, 21. travnja 2021.

21. travnja 2021. – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 393 uzorka, od čega je evidentirano 165 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 41,9 % pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 87 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 626.

Brzim Ag testovima evidentiran je jedan pozitivan slučaj, iz drugih županija javljeno je o 2 pozitivna slučaja. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 51 429 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec je pojačan priljev pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus te je hospitalizirano 74 pacijenata, od čega u protekla 24 sata 12 pacijenata, a otpuštena su 2 pacijenta, dok su 3 pacijenta na invazivnoj respiraciji. Srećom, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika