vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Samo na površini mirne vode stvari se odražavaju u pravome obliku. Samo u smirenome umu dolazi do valjane percepcije svijeta."
- Hans Magolius
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Čakovec je za vikend bio centar amaterske košarke Čakovec je za vikend bio centar amaterske košarke

1. lipnja 2020 - Centar Čakovca je u subotu okupio najbolje košarkašice i košarkaše grada i okolice. Zdušno navijanje i odlična atsmosfera obilježili su još jedno izdanje Kinder turnira u uličnoj košarci. Ekipe su se borile za plasman na državnu završnicu koja će se ove godine održati u srpnju u Splitu.

Dječaci su nastupali u dvije  kategorije, a plasman u Split izborile su ekipe KK ČK i Floor Gang Ludbreg, dok su kod djevojaka pobijedile Vindi VŽ.

Događanje je bilo organizirano u skladu s uputama i mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Civilnog stožera RH, svim sudionicima prije ulaska u područje odigravanja izmjerena je  temperatura, a izvršila se i obavezna dezinfekcija i registracija.

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2020. godini održava se po 24. put i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Plazma Sportskih igara mladih su djeca osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice. Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da potpuno besplatno od ožujka do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Coca –Cola Cup u nogometu, Kinder turnir u košarci, turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika). Igre se trenutno održavaju u 3 zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, s namjerom širenja u još veći broj zemalja. U proteklih 24 godine Plazma Sportske igre mladih okupile su preko 1.700.000 djece i mladih.

Sve najbolje od Plazma sportskih igara mladih možete pratiti na stranici Igara: www.igremladih.hr , Facebooku- Plazma Sportske igre mladih i instagramu.

 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika