vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Zrelost je sposobnost da se odupiremo iskustvima koja nas uništavaju i da ne izgubimo glavu zbog iskustava koja nam gode."
- Robert K. Greenleaf
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
Međimurje sedmi dan bez novozaraženih osoba Međimurje sedmi dan bez novozaraženih osoba

21. travnja 2020. – Međimurje ni sedmi dan nema novozaraženih osoba virusom COVID 19. Testirano  je ukupno 259 osoba. U ovom trenutku od ukupno 8 oboljelih osoba, četiri su ozdravile, a četiri osobe su pod zdravstvenim nadzorom. Svi su dobrog općeg stanja.

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH, mjere strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima i privremenoj obustavi javnog prometa produžuje se do 04.svibnja.2020.godine. Također, i sve druge mjere poput zatvorenih dječjih igrališta i sportskih objekata, način održavanja sprovoda i posljednjih ispraćaja, način sklapanja braka,  rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja produžuju do 04.svibnja 2020.godine.

Policijska uprava Međimurska će i dalje kontrolirati poštivanje svih mjera, osobito pridržavanje mjera samoizolacije.  U Međimurju je aktivno 619 mjera samoizolacije, a u  posljednjih 24 sata za područje Međimurske županije, izdano je 71 novih mjera samoizolacije.

Iz gradskog društva Crvenog križa obavještavaju kako svi darivatelji krvi mogu pristupiti ovotjednim akcijama darivanja, i to u utorak i četvrtak u Čakovcu u prostorijama Međimurske hiže u vremenu od 10:00 – 17:30 sati.

Najbolja zaštita je poštivanje mjera prevencije te izbjegavanje dodirivanja očiju, nosa i usta.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika