vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Želite li zadržati neokaljanu čast, ne smijete se srozati na prljave postupke. Učinite li to jednom, sljedeći put srozat ćete se mnogo lakše."
- Katherine Hepburn
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    18. svibnja 2022.    
Čestitka župana Međimurske županije povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana Čestitka župana Međimurske županije povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana

Poštovane i drage Međimurke i Međimurci

danas je Uskrs, najveći kršćanski blagdan koji ove godine obilježavamo u iznimno izazovnim okolnostima epidemije COVID 19 virusa. Snagu i nadu ulijeva nam poruka kako je Uskrs blagdan kojim slavimo pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom, života nad smrću. Sada su nam, više nego ikada, potrebne vrijednosti Uskrsa da, bez obzira na sve, unesu svjetlost i nadu u naše živote, da nas podsjete i na sve ono dobro u nama i oko nas.

Činimo jedni drugima dobro, u svakom izazovu pronađimo priliku, pokažimo zajedništvo, humanost i solidarnost. Neka vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, vjeru da su dobrota, ljubav i nada i dalje među nama.

Blagdan Kristova uskrsnuća provedite u miru, a njegovu radost podijelite sa svojim bližnjima. Međimurje je dovoljno veliko da ne bude malo, kada smo zajedno.

Ispred Međimurske županije i svoje osobno, želim vam svima sretan i blagoslovljen Uskrs uz vjeru da ćemo vrijednosti najvećeg kršćanskog blagdana iskoristiti za poruke zajedništva i ljubavi kojima ćemo prebroditi i ovu krizu. “

 

Župan Međimurske županije

Matija Posavec

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika