vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sretne veze ne ovise o tome hoćete li pronaći pravu osobu, nego o tome jeste li vi prava osoba."
- Eric Butterworth
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    26. rujna 2022.    
Otvorene prijave za 4. polumaraton Zrinskih Otvorene prijave za 4. polumaraton Zrinskih

Atletski klub "Međimurje" s puno optimizma kreće u 2020. godinu pa je već s prvim minutama nove godine otvorio prijave za 4. po redu polumaraton Zrinskih, koji će se održati u nedjelju 26. travnja 2020. godine, s početkom u 10 sati. Na rasporedu će kao i do sada biti utrka građana na 5 km te glavna utrka u polumaratonu na 21 km. AK Međimurje je za ovu utrku u kojoj se očekuje preko 800 trkača u propozicijama predvidio sve ono što je potrebno za ovu organizacijski zahtjevnu manifestaciju, a  za razliku od 2019. godine kada se u utrci građana na 5 km dijelile nagrade samo u ukupnom poretku, u 2020. godini će se u toj utrci podijeliti odličja po kategorijama i to: MU22, MS, M40, M50, M60, M70; žene - ŽU22, ŽS, Ž40, Ž50, Ž60; na taj način dodatno se žele privući trkači na ovoj kraćoj dionici koji će sada lakše participirati u podjeli odličja. U utrci polumaratona kategorije ostaju iste, odnosno s razmakom od po 5 godina. 
Prijave su isključivo putem on-line prijavnice koja se kao i raspis s propozicijama nalazi na službenoj stranici AK Međimurje:
... www.akm.hr
Utrka na 5 km ujedno je i državno prvenstvo za vatrogasce pa prilikom prijave označite da želite sudjelovati i u toj konkurenciji. 

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika