vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"I muževi mogu biti dobri ljubavnici, osobito ako imaju grižnju savjesti."
- Lisa Minelli
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
Potpisani ugovori za početak radova na „Svetomartinska Mura“vrijednosti 1.7 milijuna kuna Potpisani ugovori za početak radova na „Svetomartinska Mura“vrijednosti 1.7 milijuna kuna

„Med dvemi vodami“ naziv je projekta koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Glavni cilj projekta je unaprjeđenje infrastrukture za posjetitelje Regionalnog parka Mura-Drava u Međimurskoj županiji te jačanje svijesti o važnosti očuvanja prirodne baštine. Ukupna vrijednost projekta je 12.108.422,84 kuna, koje 85% financiraju fondovi EU, a ostatak financira Međimurska županija.


Glavne projektne aktivnosti vezane su uz 3 značajnije investicije – Centar za posjetitelje „Med dvemi vodami“ u Križovcu, Edukacijsko-interpretacijski centar „Matulov grunt“ u Frkanovcu i Eko –turističke poučne pješačke i biciklističke staze „Svetomartinska Mura“ na području Općine Sveti Martin na Muri za koju su danas potpisani Ugovori za građevinske radove i opremanje stazeSvetomartinska Mura“ u svrhu uređenja Eko – turističke poučne pješačke i biciklističke staze u iznosu 1.7 milijuna kuna.
Ugovor za građevinske radove na uređenju staze „Svetomartinska Mura“ vrijednosti je 1.206.650,00 kn (s PDV-om) potpisali su Dražen Crnčec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri i zajednica ponuditelja kao izvođač radova Zlatko Perčić, direktor tvrtke Asfalt-gradnja d.o.o. iz Žabnika i Robert Šardi, direktor tvrtke DOM-ING d.o.o. iz Svetog Martina na Muri. 


Ugovor za opremanje eko turističke staze „Svetomartinska Mura“ vrijednosti je 451.107,00 kn (s PDV-om) potpisali su Dražen Crnčec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri i zajednica ponuditelja kao izvoditelj  Robert Šardi, direktor tvrtke DOM-ING d.o.o. iz Svetog Martina na Muri te Davor Fileš, direktor tvrtke Eltel d.o.o. iz Čakovca.


Partneri na projektu koji su i danas nazočili potpisivanju Ugovora s izvođačima radova su župan  Međimurske županija Matija Posavec, domaćin načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec, ravnatelj  Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode Siniša Golub, ravnateljica Javne ustanove za razvoj Međimurske županije – REDEA Sandra Polanec Marinović, voditelj Ureda Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula.
Siniša Golub:  „Med dvemi vodami“ – projekt desetljeća za Međimursku županiju

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika