vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sve svoje odluke donodimo u raspoloženju ili stanju duha koje će se sigurno promijeniti."
- Marcel Proust
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    29. rujna 2022.    
Objavljen Otvoreni javni poziv za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini Objavljen Otvoreni javni poziv za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini

Upravni odbor Zaklade je temeljem Pravilnika o mjerilima i postupku za dodjelu potpora i pomoći Međimurske zaklade za obrazovanje dr. Vinko Žganec,  na svojoj 26. sjednici, dana 27. ožujka 2019. godine, donio Odluku o raspisivanju Otvorenog javnog poziva za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini.
Odlučeno je da se ove godine potpore dodjeljuju učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova prema socijalnom kriteriju te studentima poslijediplomskih i doktorskih studija za financiranje istraživanja, pripremu radova i troškove obrane poslijediplomskih i doktorskih  radova.

Javni poziv je otvoren od 1.4.2019. godine do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 15.11.2019. godine. Zainteresirani učenici i studenti dostavljaju prijave sa svom traženom dokumentacijom u zatvorenim kuvertama osobno ili poštom na adresu:
Međimurska zaklada za obrazovanje dr. Vinko Žganec
„Javni poziv za dodjelu potpora učenicima srednjih škola i studentima u 2019. godini“
Ruđera Boškovića 2
40000 Čakovec

Otvoreni javni poziv kao i svi obrasci koje je potrebno priložiti prilikom prijave mogu se naći na sljedećem linku: http://medjimurska-zupanija.hr/2019/03/28/otvoreni-javni-poziv-za-dodjelu-potpora-ucenicima-srednjih-skola-i-studentima-u-2019-godini/
OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika