vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Molitva nije tek dokona zabava starica. Kad je valjano razumijemo i primjenjujemo, riječ je o najmoćnijem instrumentu djelovanja."
- Mahatma Gahdhi
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    1. listopada 2022.    
BLUE JEANS RADIO - novi atraktivni zabavni program radija Čakovec BLUE JEANS RADIO - novi atraktivni zabavni program radija Čakovec

Hrvatski Radio Čakovec, popularni Hrčak, koji je prošle godine obilježio značajni jubilej, 50 godina neprekidnog emitiranja programa - i dalje ne posustaje. Na samom početku nove godine kreće punom parom i ponovo radi veliki iskorak!
U petak 18. siječnja s početkom u 14 sati, na frekvencijama Hrčka 98 i 99,8 MHz, započinje emitiranje novog atraktivnog zabavnog programa mozaične strukture i dinamičnog ritma pod imenom BLUE JEANS RADIO.
Autor BLUE JEANS RADIJA je Robert Lisjak, koji će voditi emisiju zajedno sa prekaljenim radijskim vukom Robijem Srnecom, uz tehničku podršku kompletne ekipe Hrčka i studija Dvije lije iz Čakovca.
Različit od svega što se trenutno može čuti u domaćem eteru, BLUE JEANS RADIO će se emitirati svakog petka, trajat će punih pet sati i sastojati se od mnogobrojnih zabavnih rubrika i nagradnih igara, korisnih informacija o događanjima tijekom vikenda i predstojećeg tjedna te razgovora sa poznatim i nepoznatim osobama naše glazbene scene, filma, kazališta, znanosti, turizma, sporta...
Slušatelji će se moći izravno javljati u eter za cijelo vrijeme trajanja BLUE JEANS RADIJA i tako sukreirati emisiju, a očekuje nas, naravno, i obilje dobre glazbe, one iz prošlog stoljeća.
Razgovori o politici su - strogo zabranjeni!

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika