vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Što je poraz? Tek oblik učenja; tek prvi korak do nečeg boljeg."
- Wendell Phillips
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    18. lipnja 2019    
 Više od 3000 sudionika ovogodišnjeg 13. BIMEP-a Više od 3000 sudionika ovogodišnjeg 13. BIMEP-a

Tradicionalna jednodnevna sportsko-rekreacijska manifestacija „BIMEP – biciklom međimurskim putevima“, organizirana povodom Dana Međimurske županije, Svjetskog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje i ove je godine održana u nedjelju s početkom u 9 sati.
Na području cijelog Međimurja, više od 3000 sudionika 13. BIMEP-a, posjetilo je 16 punktova na području Međimurske županije. Na određenim punktovima, prolaskom kroz pojedina mjesta, sudionici su dobili prigodnu diplomu te pečat kao potvrdu o dolasku na punkt.
Start je bio moguć sa svakog ulazno - izlaznog punkta te su se svi građani mogli uključiti u bilo koje vrijeme u periodu od 9 do 18 sati.
Više od 150 kilometara staze te najduža staza koja je obišla sva veća mjesta u Međimurju uključuje Kotoribu, Donju Dubravu, Svetu Mariju, Donji Kraljevec, Prelog, Domašinec, Orehovicu, Čakovec, Pušćine, Macinec, Gornji Mihaljevec, Lopatinec, Štrigovu, Sveti Martin na Muri, Podturen i Mursko Središće.
Bitno je napomenuti da je ovogodišnji BIMEP bio posjećeniji u odnosu na prošlu godinu te prema dobivenim informacijama Policijske uprave Međimurske i Hitne, tijekom cijelog dana nije bilo intervencija.
Bravo za sve sudionike!

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika