vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sve svoje odluke donodimo u raspoloženju ili stanju duha koje će se sigurno promijeniti."
- Marcel Proust
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    20. siječnja 2019    
Sve je spremno za II. Čakovečki polumaraton Zrinskih Sve je spremno za II. Čakovečki polumaraton Zrinskih

U Maloj vijećnici Međimurske županije, predstavljen je II. Čakovečki polumaraton Zrinskih u organizaciji Atletskog kluba Međimurje koji će se održati u nedjelju 29. travnja 2018., tijekom obilježavanja Dana Međimurske županije.  Atletska utrka u duljini od 5 kilometara i 21 kilometar prolazit će gotovo svim kvartovima i ulicama grada Čakovca.
Svoju podršku ovom sportskom događaju dala je i Međimurska županija, a u ime Međimurske županije, zamjenik župana Josip Grivec istaknuo je  kako s osobitim ponosom i zadovoljstvom podržava II. Čakovečki polumaraton Zrinskih jer je on simbolika povijesti Čakovca i obitelji Zrinskih, a ujedno je sjajna promocija sportskih aktivnosti i zdravog načina života.
Zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Zoran Vidović u svojem obraćanju rekao je kako je ponosan što se utrka održava upravo u Čakovcu te vjeruje da će se u ovogodišnji polumaraton uključiti još više sportaša i rekreativaca.
Nakon prošlogodišnjih 370 natjecatelja u ovom trenutku na II. Čakovečki polumaraton Zrinskih, prijavljeno je više od 300 trkača. Predsjednik Atletskog kluba Međimurja Mario Dobša predstavio je samu rutu polumaratona, a ujedno predstavio i novitete vezane uz samu dodjelu medalja koje su posebno napravljene za ovaj sportski događaj. Bitno je spomenuti da je ove godine izmjerena i sama staza te je dobiven certifikat u kojem je ispisana točna dionica od 21 kilometra, a koji će trkačima biti priznati u međunarodnim okvirima. 
Za sve zainteresirane, prijave se vrše putem on-line prijavnice na internet stranici AK Međimurje. Prijavni centar biti će smješten u zgradi Scheier, a koji će raditi u subotu 28. travnja od 10 do 18 sati te na dan utrke od 8 sati.  

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika