vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Sumnje i ljubomore često prouzročuju ono čega se pribojavaju."
- Thomas Jefferson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    20. listopada 2017    
Dosadašnja ravnateljica predala mladima ključeve Dnevnog boravka djece „Dr. Antun Bogdan“ u Čakovcu Dosadašnja ravnateljica predala mladima ključeve Dnevnog boravka djece „Dr. Antun Bogdan“ u Čakovcu

Dnevni boravak „Dr. Antun Bogdan“ – Caritas Varaždinske biskupije u Čakovcu, djeluje od 1996. godine te brine o djeci s najtežim oblicima cerebralne paralize i višestrukim oštećenjima s područja Međimurske županije. Drugi je to „dom“ te zamjena za najbliže na nekoliko sati za šesnaestero djece u dobi od 5 do 26 godina o kojima trenutno brine tim stručnjaka uz dugogodišnju djelatnicu i dosadašnju ravnateljicu Katarinu Hoblaj.

Svoj je radni vijek kao medicinska sestra posvetila onima kojima je to najpotrebnije, brigu o bolesnima i različitima. Svojim nesebičnim radom i plemenitošću utkala je dio sebe u živote mnogih  pojedinca. Nakon 20 godina u Dnevnom boravku svoju misiju zaključila je zasluženim umirovljenjem te predajom ključeva boravka mladim naraštajima koji će nastaviti njezin put dobročinstva i ljubavi.

Oproštaju povodom zaključka svog radnog, no ne i životnog poziva odazvali su se roditelji i djeca štićenici Caritasovog doma, župan Međimurske županije Matija Posavec, voditeljica Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine Sonja Tošić Grlač, ravnatelj Caritasa Varaždinske biskupije Ante Šola, gvardijan crkve svetog Nikole u Čakovcu fra. Željko Železnjak, volonteri, dobročinitelji i donatori ove ustanove pune ljubavi i dobrote. Ovo nije kraj, ovo je novi početak u nekoj novoj ulozi s  novom energijom i žarom u kojoj zasigurno ima želje i snage za nova velika djela puna iskonske dobrote za svakog sadašnjeg i budućeg korisnika Dnevnog boravka „Dr Antun Bogdan“.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika