vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Malo je toga nemoguće kad je čovjek marljiv i umješan."
- Samuel Johnson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    23. listopada 2017    
Ivica Kostelić na Grenlandu prikuplja donacije za djecu s Downovim sindromom Ivica Kostelić na Grenlandu prikuplja donacije za djecu s Downovim sindromom

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić, svojoj velikoj avanturi na Grenlandu pridodao je i humanitarni karakter.
Četverostruki osvajač srebra na Olimpijskim igrama kreće u pohod na najveći otok na svijetu u društvu Mihe Podgornika, a pritom je odlučio prikupiti minimalno 10.000 kuna donacija za štićenike Udruge za Down sindrom Međimurske županije.

„Prelazak Grenlanda je moj osobni izazov za koji sam se dugo pripremao, ali u ovu avanturu želim uključiti i sve vas na način da zajedničkim snagama pomognemo klincima s Downovim sindromom.“, poručio je Ivica u jednominutnom videu s Grenlanda koji je podijelio na svojoj Facebook stranici.

„Mislim da mi to zajedno možemo, ima nas dosta te se nadam da je to jedan dobar izazov za sve nas“, zaključio je.
Ivičin humanitarni izazov sjajno je odjeknuo. Donacije se prikupljaju preko stranice Čini pravu stvar, a u prvih je u prvih nekoliko sati prikupljeno više od 3 000 kuna.

Putem Vipnetove platforme Čini pravu stvar dosad se pomoglo 33 udruge s ukupnim iznosom većim od 80 000 kuna prikupljenih donacija, a ta se brojka svakodnevno povećava. Dobrotvorne izazove pokreću brojni građani s ciljem prikupljanja donacija za udruge koje podržavaju i osvještavanja zajednice o različitim društvenim problemima.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika