vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Mudrost se raša iz pogrešaka; suoči se s pogreškom i uči."
- J. Jelinek
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    18. kolovoza 2017    
Kros liga Globetka 2017. Kros liga Globetka 2017.

Podsjećamo sve trkačice i trkače da će se u utorak 7.3.2016. s početkom u 17 sati održati 2. kolo Kros lige Globetka za 2017. godinu

U prvom ovogodišnjem kolu "Globetka" je unatoč lošem vremenu startala odličnim odazivom od 125 sudionika, a budući da je prošlogodišnje 2. kolo bilo rekordno po odazivu jer je sudjelovalo 153 trkača, dobrom odazivu možemo se nadati i ovog utorka. Organizator lige Atletski klub Međimurje priredio je za ovu utrku dva iznenađenja ,a više o tome u nastavku..

CVIJEĆE ZA DAN ŽENA
Treba napomenuti da su pozivnicu za nastup sudionicima ljepšeg spola uputili Ambijenti d.o.o. iz Čakovca i Cvjećarnica Iris iz Miklavca koji će kao i prošle godine sve trkačice za sudjelovanje nagraditi poklonom povodom Dana žena.

U 2. KOLU KONTRA SMJER UTRKE !
Posebna obavijest za sve trkače odnosi se na sam start u 17 sati na kojem će trkači biti okrenuti u obrnutom smjeru od uobičajenog. Razlog su radovi na križanju u ulici Globetka preko kojeg trkači prelaze prije samog starta, koji onemogućuju da trkači sa starta krenu kao inače, pa je praktičnije da se utrka 2. kola trči u obrnutom smjeru.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika