vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek je neznatno biće kad radi sam i za sebe, no kad oglašava zakone ljubavi i pravde, nalik je Bogu."
- Ralph Waldo Emerson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. kolovoza 2017    
Vesela vožnja u božićnom vlaku – Tin ekspressu Vesela vožnja u božićnom vlaku – Tin ekspressu

Međimurska županija već tradicionalno povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana daruje i uveseljava djecu koja su smještena kod udomiteljskih obitelji, te je tako i ove godine u suradnji s Hrvatskim željeznicama i Centrom za socijalnu skrb Čakovec organizirala posebni božićni vlak, Tin Ekspress. Glavni željeznički kolodvor u Čakovcu ovo subotnje popodne umalo je bio premali za stotinjak mališana u pratnji roditelja koja su željno isčekivala polazak vlaka prema Donjem Kraljevcu.

Zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman s Melitom Novak Ban i Nives Črep iz Stručne cjeline za udomiteljstvo Centra za socijalnu skrb, preuzele su ulogu domaćina, pozdravile djecu i poželjele im ugodno putovanje. Herman je ovom prigodom istaknula da je ova vožnja dio akcije koja se provodi već više od 12 godina, a okupila je više od 36 tisuća putnika, ponajviše onih najmlađih od kojih mnogi nisu imali priliku voziti se vlakom. Veselju nije bilo kraja kada se usred putovanja pojavio Djed Mraz s prigodnim poklonima, sokovim i slatkim paketićima, pa je vožnja dobila još posebniju notu.

Uz pjesmu i ples, šarene balone i smijeh, nastale su vesele fotografije ovog posebnog putovanja, a svi su se složili kako je Međimurska županija još jednom pokazala senzibilitet prema najmlađima i stvorila predblagdanski ugođaj.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika