vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Mudar čovjek sam donosi odluke; budala prihvaća javno mnijenje."
- Kineska izreka
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
Kros liga Globetka 2016. </strong><strong>8. kolo Kros liga Globetka 2016. 8. kolo

Podsjećamo trkačice i trkače da će se u subotu 12.11.2016. s početkom u 14 sati održati posljednje 8. kolo kros lige Globetka za 2016. godinu. Osim same utrke s razmakom od cca sat vremena održat će se i proglašenja najuspješnijih u ovoj sezoni.

SATNICA  DOGAĐANJA

13:50 ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA 
Molimo sve sudionike i one koji su sudjelovali u provedbi lige da se 10 minuta prije starta okupe radi zajedničkog fotografiranja

14:00 START UTRKE
pokret na startnu poziciju kreće u 13,55 sati, a start utrke je u 14,00

16:00 PROGLAŠENJE NAJUSPJEŠNIJIH
Budući da jo ovo posljednje kolo za 2016. godinu, nakon utrke s početkom u 16,00 sati održat će se na 1. katu gradskih bazena i proglašenje najuspješnijih trkača po kategoijama za cijelu sezonu. Napominjemo da u krug onih koji će primiti odličja mogu ući samo trkači koji su nastupili barem na četiri od ukupno osam kola za 2016. godinu. Osim ovogodišnjih, posebne će nagrade biti i za one koji su u ovih 5 dosadašnjih sezona u kojima je održano čak 38 utrka sakupili najviše nastupa. Naravno, pozivamo da se proglašenju odazovu svi koji su nastupali bez obzira na participiranje u nagradama, a za to ima više razloga (obrazloženje u nastavku). 

MAJICA i FOTOGRAFIJA Vrijeme od završetka utrke pa do samog čina proglašenja iskoristite i za podizanje zaslužene majice koju dobivaju svi koji su barem jednom nastupili na nekom od kola u ovoj godini i pritom uplatili kotizaciju. Također, trkačima koji su barem jednom "naletjeli" na objektiv jednog od službenih paparazza dobit će na poklon i svoju fotografiju. 

DRUŽENJE prije i nakon dodjele priznanja prilika je  da se u dobrom raspoloženju počastimo za završetak još jedne uspješne, 5. po redu sezone trčanja u Globetki. Tradicija je da na ovom završnom okupljanju svi sudionici koji su željni dokazivanja u kulinarskim sposobnostima pokažu svoje umijeće i na taj način daju svoj doprinos što boljem raspoloženju. Za one koji se žele posebno iskazati molim da se obrate na ovu e-mail adresu ili na mobitel 098/921-1479 radi informacija kojih "artikala" nedostaje

SVLAČIONICE Kako biste nakon utrke na proglašenje i druženje na 1. katu bazena došli u što boljem "izdanju", na raspolaganju će vam biti svlačionice i tuševi stadiona SRC Mladost (br. 1 muška i br.2 ženska svlačionica). Svlačionice možete koristiti i za presvlačenje prije utrke već od 12,30 sati nadalje.

Uz želju za još jedan uspješan nastup u Globetki, pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i zajedno s organizatorom, članovima AK Međimurje, uživate u nama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - trčanju.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika