vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Prijatelja možeš imati jedino ako si prijatelj."
- Ralph Waldo Emerson
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. kolovoza 2017    
Martinje u Svetom Martinu na Muri Martinje u Svetom Martinu na Muri

Ove subote, 12. studenog 2016. u Svetom Martinu na Muri i ove se godine priprema veliko gastronomsko natjecanje u kuhanju Martinskog vinskog gulaša.

Nakon "Bogračfesta" u Lendavi u kolovozu, Turistička zajednica grada Čakovca podržava i ovu manifestaciju, te će se sa svojom tradicionalnom ekipom, Boškom Ban Vlahek, Marijom Krčmarom, Vladimirom Ciber i Majom Ivec natjecati u kuhanju gulaša uz malo pojačanje. Pridružuju im se Miodrag Novosel i Darko Obadić iz poduzeća GP EKOM d.o.o. i novoizabrana v.d. ravnateljica Muzeja Međimurja Čakovec, gđa Maša Hrustek Sobočan. To je samo jedna od prilika kada uspješnu poslovnu suradnju s njima nastavljamo i u nešto ležernijoj atmosferi.

Pozivamo Vas da nas posjetite na štandu Turističke zajednice grada Čakovca, te podržite i bodrite našu ekipu, uz bogatu gastronomsku ponudu koju ćemo pripremiti za sve naše goste. Doručak ćemo započeti uz domaće međimurske trgance sa slaninama i vrhnjem, za ručak pripremamo kotlovinu, a nakon svega očekuje vas Martinski gulaš kojeg ćemo pripremati za samo natjecanje.

U natjecanju će sudjelovati oko 40 ekipa, a okupljanje ekipa je u 11:00 sati. Početak kuhanja predviđen je za 11:30 sati, a ocjenjivanje Martinskog gulaša vršit će se od 15:30 do 16:00 sati. Najbolja tri gulaša osvajaju vrijedne nagrade.
Dođite, podržite nas, navijajte, te proslavite Martinje s nama uz naše specijalitete, i naravno, neizostavnu kapljicu dobrog vina bez koje je svako Martinje nezamislivo.

Dobrodošli

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika