vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Zatvoriš li vrata svim pogreškama zatvorit ćeš ih i istini."
- Rabindranath Tagore
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
TZ grada Čakovca i TZ grada Osijeka povezale se kroz povijest TZ grada Čakovca i TZ grada Osijeka povezale se kroz povijest

Turistička zajednica grada Osijeka partner je mađarskom gradu Szigetvaru u europskom projektu „Tematski put Zrinski – Sulejman“ (Podravinom i Podunavljem u Hrvatskoj i Mađarskoj), a ostali partneri su Grad Osijek i općina Darda (prekogranična suradnja Hrvatska-Mađarska IPA HU-HR / 1101/ 1.2.3/ 0009).

U sklopu projekta, tijekom mjeseca listopada 2016. godine, predviđeno je postavljanje informacijskih ploča u mjestima na ruti. Jedno od mjesta je Čakovec, a namjera je označiti mjesto za informiranje turista. Slijedom navedenog kolege iz TZ Osijeka, Mislav Pavošević i Siniša Maurus prepoznali su u Turističkoj zajednici grada Čakovca vrijednog poslovnog partnera i odlučili pokloniti Uredu informacijsku ploču koja je postavljena u Turističkom uredu te turističku mapu koja će pomoći građanima, posjetiteljima u istraživanju turističkog područja Drave i Dunava: Međimurje, mađarska i hrvatska Podravina, Baranja, Osijek i okolica te Hrvatsko Podunavlje.

Ovo je početak uspješne suradnje s Turističkom zajednicom grada Osijeka koja će zasigurno pridonijeti daljnjem razvoju turizma i tradicije gradova Čakovca i Osijeka čime se izuzetno ponosimo.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika