vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ne planirati znači planirati neuspjeh."
- Benjamin Franklin
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. kolovoza 2017    
Inicijativom odgojiteljica do novog igrala u Novom Selu Rok Inicijativom odgojiteljica do novog igrala u Novom Selu Rok

 S obzirom da je igralo na dvorištu dječjeg vrtića Stonoga u Novom Selu Rok dotrajalo i postalo potencijalno opasno, na inicijativu odgojiteljica i uz suradnju svih mještana, roditelja, djece te poduzetnika krenulo se u opsežnu akciju prikupljanja sredstava za novo igralo.

Pod motom " Nitko od nas ne može učiniti sve , ali svatko od nas može učiniti nešto " ostvarene su mnoge akcije. Prvo u nizu akcija bilo je Druženje  povodom Dana obitelji u čijem su programu sudjelovala djeca iz vrtića Stonoga, Čakovečke mažoretkinje, Dramska skupina roditelja Dječjeg vrtića Pčelica iz Ivanovca, Ženska vokalna skupina Sv. Marko iz Selnice.
Isto tako u organizaciji DV Stonoga organizirana je Dramska večer u kojoj su sudjelovali KUD Katruže Ivanovec, KUD Žiškovec i KUU Društvo žena Gornji Kraljevec te poklonjenim programom pripomogli ovoj akciji.
Vrijednoj akciji pridružili su se i Veterani NK Omladinac te odigrali prijateljsku utakmicu na kojoj su se prikupljala sredstva za novo igralo.

U akciju su uključena i sredstva nagrade koju je osvojio Vrtić Stonoga u Unimerovoj akciji sakupljanja papira, a koju potpomažu svi mještani prikupljanjem papira.
Svakako to sve zaokruženo je donacijama poduzetnika i privatnih osoba koje su se odazvale na zamolbe za ovu hvalevrijednu akciju.
Zajedničkim snagama tako je prikupljeno 12.500,00 kn te već pribavljeno novo igralo sa penjalicom i toboganom koje ponosno dočekuje djecu na igri.

Svojim novčanim donacijama pomogla su i privatna poduzeća : KOKOT- Ivan Posel , Aladin d.o.o. , Vulkanizacija Škvorc j.d.o.o. , Huzjak Karmen , Siniša d.o.o. , Consido d.o.o. , Auto-Akcija d.o.o., Polycan aerosols d.o.o.,  Studio kose Ramija d.o.o., Tasa d.o.o., Emi stil d.o.o., Svam-lim d.o.o. Poduzeće Panex Mix d.o.o. donirao je uslugu dopreme i montaže igrala.

Ovim akcijama odgojiteljice Jagoda Srša, Maja Kozjak Hladki, Saša Šalamon i Smiljana Nedeljko uspjele su ujediniti mještane u plemenitom cilju da djeci pruže još bolje uvjete za igru i učenje.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika