vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Plemenita djela i vruće kupke najbolji su lijekovi za potištenost."
- Dodie Smith
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. kolovoza 2017    
ADVENT U GRADU ZRINSKIH 26.11.-24.12.2016. ADVENT U GRADU ZRINSKIH 26.11.-24.12.2016.

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje u finoj hrani, obitelji i prijateljima. Vrijeme dočašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom, i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir. Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom, i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan "Advent u gradu Zrinskih".

Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu.

Prijave se primaju najkasnije do 31. listopada 2016.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040/313-319 ili osobno u uredovno vrijeme radim danom od 8-17, subotom 8-13 sati na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.
Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti "Advent u gradu Zrinskih".
Prisjetimo se kako nam je bilo prošle godine:

https://vimeo.com/150663886

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika