vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dobronamjernost je jedna od osobina svojstvenih samo čovjeku."
- Mencius Aggripa
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
Globetka - 7. kolo Globetka - 7. kolo

U sedmom kolu Kros lige Globetka koja je održana po kišovitom vremenu, na 7,8 km svoju četvrtu pobjedu u ovoj sezoni ostvario je Marijan Huzjak iz Novog Sela Rok, drugi je bio Darko Pleh iz Čakovca a treći Tadej Pajtler iz Sv.Urbana. Da je Novo Selo Rok rasadnik trkačkih talenata pokazala je i Alenka Horvat iz tog sela, koja je na ovoj dionici pobijedila kod žena, a iza nje u cilj su utrčale Višnja Čonkaš i Ana Kralj, obje iz Čakovca. Na kraćoj stazi od 3,6 km uvjerljiva je u ženskoj konkurenciji bila Nina Dobša iz Čakovca ispred Ane Dobša iz Čakovca i Anje Jambrešić iz Murskog Središća, a kod muškaraca David Verli iz Cirkovljana je pobijedio ispred Tihomira Tomašića iz Pleškovca i Ervina Nedeljka iz Murskog Središća.

Posljednje osmo kolo za 2016. godinu održat će se u subotu 12. studenog s početkom u 14 sati a tada će se nakon utrke održati i proglašenje najuspješnijih i najupornijih za 2016. godinu.
Trenutno nakon sedmog kola na duljoj dionici vode Darko Pleh i Danijela Krobot, dok su na kraćoj u vodstvu Ana Dobša i Lovro Žbulj. Sistem bodovanja ide na ruku onima koji su bili redoviti tijekom cijele godine, uz napomenu da se od osam kola trkačima zbrajaju bodovi sa šest najboljih, a za sedmi i osmi nastup u sezoni dodaje se po deset bonus bodova. Zbog toga će borba za prva tri mjesta u ukupnom poretku biti neizvjesna do samoga kraja.

Rezultati 7. kola

Ukupni poredak

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika