vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Nije pošteno tražiti od drugih ono što sami nismo spremni učiniti."
- Eleanor Roosevelt
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
'Dar za eNeMaR': Vanna i Jacques pjevaju za kupnju uređaja magnetske rezonance 'Dar za eNeMaR': Vanna i Jacques pjevaju za kupnju uređaja magnetske rezonance

Vanna, Jacques, Gazde, Ivica Pepelko, ali i brojni drugi izvođači 29. će rujna zapjevati u Areni Varaždin. Na humanitarnom koncertu skupljat će se novac za kupnju uređaja magnetske rezonance, koji trenutno ne posjeduje nijedna bolnica na sjeverozapadu Hrvatske.

Donacijama, ali i prodajom karti za koncert po cijeni od 50 kuna u Općoj bolnici Varaždin nadaju se da će skupiti barem dio od potrebnih 35 milijuna kuna, koliko im treba za kupnju uređaja.

- Magnteska rezonanca smatra se standardnom dijagnostičkom metodom u prijeoperativnoj obradi tumora organa zdjelice, na primjer tumora jajnika i maternice u žena, tumora prostate i tumora rektuma kod oba spola - objašnjavaju iz varaždinske bolnice te pozivaju na koncert 'Dar za eNeMaR' 29. rujna u 19 sati.

Organizator koncerta je Društvo Crvenog križa Varaždinske županije, a pokroviteljstvo je prihvatila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Donacijama i prodajom karti za koncert po cijeni od 50 kuna u Općoj bolnici Varaždin nadaju se da će skupiti barem inicijalni dio sredstava, ali je najavljeno kako je ovaj prvi koncert kojim će se iznos sakupljati.

- Osim koncerta u Areni, Kerekesh teatar će organizirati predstavu čija će sredstva također ići u tu svrhu, dok će Miroslav Škoro u veljači organizirati projekt 'Mene zovu tambure' - kazala je ravnateljica Zember i pozvala sve koji žele i mogu da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji.

Za humantirani koncert otvoren je poseban račun - Račun humanitarne akcije: IBAN HR6023600001300105131

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika