vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Silna žudnja u neobuzdanoj pohlepi koja želi stjecati još više, oduzima si istinski cilj dobivanja; odriče se uživanja u onome što je već dobila."
- Thomas Sprat
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
Humana Nova Čakovec na novoj adresi Humana Nova Čakovec na novoj adresi

Od 22.09.2016. godine Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec nastavlja sa radom na novoj adresi, Mihovljanska 89, Čakovec (bivši Peugeot centar). Na 250 m2 smješteni su skladište, centar za prihvat i sortiranje tekstila i odjeće, te šivaći pogon, dok je novootvoreni dućan veličine 70m2.
Novo radno vrijeme je od 07-17h radnim danom te od 08-13h subotom.
U dućanu možete pronaći second hand odjeću te reciklirane i redizajnirane predmete sašivene od starog tekstila.

Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec sakuplja, sortira i prodaje rabljeni tekstil, odjeću i obuću, redizajnira odjeću, šiva reciklirane tekstilne i druge uporabne proizvode te organizira i provodi radionice recikliranja tekstila, krojenja i šivanja. Kontinuirano zapošljava 15-ak osoba u nepovoljnom položaju, te kao neprofitno društveno poduzeće otvara vrata za brojne rehabilitacijske i radno-terapijske procese članica zadruge - lokalnih udruga osoba s invaliditetom. Posljednje 2 godine, u suradnji s međunarodnim, nacionalnim i lokalnim organizacijama, intenzivno radi na razvoju partnerske mreže za uspostavu regionalnih i lokalnih centara za ponovnu upotrebu u Hrvatskoj.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika