vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Pokušavamo li prisiliti druge da žive u našem svijetu jer vjerujemo da je to pravi svijet, osuđeni smo na razočaranje."
- Dr. William Glasser
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    25. veljače 2017    
Jesenska rapsodija u Čakovcu Jesenska rapsodija u Čakovcu

Kako nam se bliži jesen, tako je sve bliže i "Jesenska rapsodija u Čakovcu", manifestacija koju Turistička zajednica grada Čakovca organizira druge godine zaredom. Petak i subota, 23. i 24. rujna Čakovec će preplaviti miris jeseni, jesenskih kultura, ukusne zimnice i ostalih delicija, a obilježja jeseni bit će vidljiva na svakom koraku, kako vizualno, tako i kroz zanimljiv program. Preko tridesetak izlagača, koliko ih je dosad prijavljeno, uveličat će Jesensku rapsodiju, a starinski jesenski sajam koji će biti postavljen na Franjevačkom trgu, bar na dva dana će naš grad podsjetiti "kak su živeli naši stari" kroz prezentaciju mnogih starih običaja srodnih jeseni.

Ukoliko želite doživjeti jesen u pravom svjetlu, svakako rezervirajte vikend 23. i 24. rujna za posjet Čakovcu, probajte nešto od enogastronomske ponude naših izlagača, budite dio našeg sajma, te ispratimo ljeto zajedno, uz mirise i okuse jeseni

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika