vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Zrelost je sposobnost da se odupiremo iskustvima koja nas uništavaju i da ne izgubimo glavu zbog iskustava koja nam gode."
- Robert K. Greenleaf
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
Jesenska biciklijada “STAZAMA OPĆINE NEDELISCE” Jesenska biciklijada “STAZAMA OPĆINE NEDELISCE”

Prema najavama, druga ovogodišnja biciklijada „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ održati će se u nedjelju 04. rujna 2016. pa stoga pozivamo Vas, Vašu obitelj, prijatelje, susjede, članove Vaših udruga, klubova i drugih organizacija da nam se pridružite i da zajedno provedemo dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima koji mogu biciklirati na dvije staze u duljini od 18 km i 31 km. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze dijelom asfaltiranim prometnicama, a dijelom makadamom.

Start biciklijade je u 10,00 sati ispred MESAP-a u Nedelišću, a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 30 kn u što je uključena okrjepa na punktovima u Pušćinama (Pansion Mamica) i u Črečanu (ribnjak) te već tradicionalno grah za sve sudionike na kraju rute na MESAP-u.

Za djecu do 16 godina obavezne su zaštitne kacige.
Sve dodatne informacije možete dobiti u Turističkom uredu općine Nedelišće na adresi Maršala Tita 60, telefonski: 040/ 822 671 ili 098/ 382 1107.

Rezervirajte 04. rujan 2016. za bicikliranje, očekujemo Vas

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika