vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Ne planirati znači planirati neuspjeh."
- Benjamin Franklin
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
NAJAVNI VIDEO: Zrinski ART festival i 3FF festival alternative NAJAVNI VIDEO: Zrinski ART festival i 3FF festival alternative

Prvi rujanski vikend dovodi u Čakovec umjetnike alternativce. Od petka, 2. rujna, do nedjelje, 4. rujna, ujedinjenim snagama umjetničku scenu Čakovca obogatit će dva festivala: Zrinski Art Festival i 3FF - Festival alternative.
Zametak nečega novog jest posijan i svi s posebnim žarom iščekuju programe koje su pripremili čakovečki umjetnici i glazbenici te njihovi gosti. Ulaz na programe je slobodan.

Zrinski Art Festival
Međimurski umjetnici koji su članovi HDLUM-a, ULUPUH-a, ALU-a, HDD-a, koji djeluju kao samostalni umjetnici, odabrali su grad Zrinskih kao utvrdu umjetnosti i kulture. Više od dvadesetak autora s gostima iz Slovenije predstavit će se svojim radovima u svim umjetničkim disciplinama na Zrinski Art Festivalu. Cijeli festival zamišljen je kao “chillout-zona” za odmor i uživanje u umjetničkim instalacijama, skulpturama, slikarstvu, fotografiji, multimedijalnim radovima, glazbenim i svjetlosnim instalacijama, suvremenom plesu, te koncertima.
Festival će se održati od 2. do 4. rujna i na njemu će sudjelovati Sandra Požun, Beno Artnak, Robert Jurak, Ivana Mrčela, Kristina Pongrac, Vesna Osojnički, Maša Bajc, Rusa Trajkova, Bojan Miljančić, Stjepan Jerković, Nenad Opačić, Linda Golik Horvat, Boris Lisjak, Damir Klaić Ključ, Dušan Vugrinec Vugi, Stela Horvat, Ela Vujnović, Ena Bajuk Hampamer, Matija Filo, ŠAF, Teuta, Ansambl Paradidl, Tamara Korunek i dr. Otvaranje Festivala je u petak, 2. rujna, u 20.30 sati.

3FF - Festival alternative
U gradskom parku, ispod zidina dvorca Zrinskih, u isto vrijeme, od 2. do 4. rujna, održat će se 3FF - Festival alternative. U petak sviraju Husta, Peglica i Komandos, The Evokres i Clone Age (rock band). U subotu će glazbenim ritmovima u Jezeru Starog grada gospodariti Waitapu, Pridjevi, Gužva u 16-ercu, Parleki i Kries. Festival organizira ekipa iz Kluba Prostor - "CeZaM" Čakovec i Udruga mladih "3FF" Čakovec, koja poručuje:
- Želimo da Festival i glazba generiraju pozitivnu energiju, potaknu ljude na razmišljanje, kreativnost, ujedine ih i inspiriraju na neki način. Želimo potaknuti na stvaranje pozitivnih društvenih promjena, druženje, društveni aktivizam, naročito u okolini u kojoj boravite.

Posjetitelji će moći kušati domaća vina (OPG Filip Palašek), domaće pivo (Lepi Dečki Brewery) i rakije (voćne rakije Petković). Afet party održat će se na tri lokacije (Fox Bar, cafe-bar Baza i Zrinski).
U nastavku pogledajte najavni video nadolazećih umjetničkih i glazbenih događja u Čakovcu:

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika