vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek koji samo prima, a nikada ne daje, nalik je ustajalome jezeru, u kojem ostaje sve što u njega uđe, a sve što ostaje trune."
- John. A. James
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    16. kolovoza 2017    
Eko Centar Međimurska TURA 2016 Eko Centar Međimurska TURA 2016

U organizaciji BK Puls Čakovec i pod pokroviteljstvom Eko Centra Šenkovec četrvrtu godinu zaredom 04.09.2016. održava se biciklističko rekreativna utrka Eko centar Međimurska TURA. Okupljamo se na istom mjestu kao i prošle godine u Šenkovcu ispred Eko centra. Podjela brojeva i prijave su od 8.00-9.30 sati dok utrka počinje u 10.00 sati (predprijeve u dućanu Bike Point Radotić, Čakovec). Za razliku od prijašnjih godina, druženje nakon odvoženih trasa odvijat će se u sklopu Eko centra u Šenkovcu. Svi natjecatelji se prema predviđenoj trasi vraćaju na mjesto starta. Ove godine ponudili smo Vam dvije trase :

Natjecateljska ruta:14,5 km-trasa koja se vozila i dosad od Šenkovca preko Lopatinca i Prekope sa skretanjem lijevo prije Železne Gore pa prema Vugrišincu

Obiteljska ruta:24 km-u Brezju se odvajamo i vozimo preko Slakovca,Dujkovca,Pretetinca do Črečana i natrag preko Ksajpe u Šenkovec.

Trase nisu zatvorene za promet (osim dionice na takmičarskoj trasi od Brezja do Mohokosa koju će zbog radova na cesti za vrijeme utrke regulirati policija u suradnji sa redarima na svim skretanjima) tako da svi sudionici voze na vlastitu odgovornost uz nužno pridržavanje prometnih pravila. BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama. Prikladno se odjenite i ponesite biciklističku kacigu i rukavice.

Predprijave u iznosu od 30 kn mogu se odraditi u dućanu Bike Point Radotić,Trg Eugena Kvaternika 10, zaključno sa 03.09.2016 do 12:00 sati. Na sam dan natjecanja prijava će iznositi 50 kn za osobe starije od 12 godina.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika